Välkommen till "Sweden Zoo" (Huangshan)

Det är verkligen helt annorlunda här i Kina om man jämför med Sverige, inte minst när man kommer ut på Kinas "landsbygd". Folk här verkligen stirrar på oss när vi går förbi, ropar på vänner och helt enkelt slutar med allt de håller på med bara för att komma ut och titta på oss. Haha. Tänk er det i Sverige! Svenskar är alldeles för blyga för att ens komma på tanken att öppet stirra på någon annan.

I vissa fall är det folk som kommer fram bara för att få säga "hello", och träna den enda engelskan de kan och känner till, medan det i andra fall handlar om folk som går efter oss bara för att få kolla en stund till. Haha. Man känner sig lite som en apa på zoo, där alla ska komma och "titta och klappa". Jaja, tur att man kan sprida lite glädje åtminstone. ;)

Kommentarer

Pappa

Postat 2011-04-18 17:17:27

Nu gick det upp ett ljus för mig. Har alltid känt mig som ansvarig för en djurpark här hemma. Längtar till alla i flocken är hemma i hagen igen.

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0