Äventyr på safari (Kapama Game Reserve)

Hela gänget, redo att ge sig ut på safari. Taggade från topp till tå!

Lilla söta herr kameleont fick också hälsa på och leka fotomodell. Den första dagens safaritur var helt fantastisk, och alla såg fram emot nästa dags utflykter..

Sedan kom regnet.. Poncho på och redo att mer eller mindre bada under dagens morgonsafari. Vi anade ännu inte vad som komma skulle under denna tur ute i vildmarken...


Vi fick syn på tre noshörningar som låg några hundra meter framför oss. Alla blev uppspelta och ville naturligtvis ta en närmare titt. Regnet höll inte munterheten borta. Vi skulle få se noshörningar. När vi sedan var enbart 30m ifrån dem och ska vända bilen, ja då körde vi fast. Helt totalt. Så hela gruppen fick hoppa ur bilen.. Mitt under snoken på dessa, ja, ENORMA djur. Haha. Men det löste sig, vi lyckades få upp bilen och allt var frid och fröjd.. En stund.


15 minuter senare körde vi fast igen. Och den här gången fanns ingen chans att komma upp på egen hand. Så vi fick tillkalla hjälp, som tog en herrans lång tid på sig. Efter många om och men kom vi upp och fick skynda tillbaka till hotellet för att hinna äta frukost. Haha. Blöta och mindre nöjda med att ha stått på marken lika mycket som den tid vi satt i bilen. Meeeen.. Kvällens safari bjöd på båda elefant, lejon och jeopard med flera. :) Nöjda människor gick till sängs den kvällen.



Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0