Videouppdatering

Som jag utlovat kommer här den sammanfattade filmen från när vi var ute på sjön med grannen och hans båt. Vattenringsåkandet kommer "i slutet" på filmen. Jag är väl medveten om att filmningarna är allt annat än lysande, men så kan det gå i en hoppande båt. ^^


Min personliga "ateljé och konsthörna"

För extremt länge sedan utlovade jag en sammanfattning av alla de fantastiska konsverk jag hade skapat under dagistiden, och här är den nu. Redo att beskådas av omvärlden. Kan man annat än älska kommentarerna som barn ger!? Haha. Inte nog med alla dessa talangfulla mästerverk som jag med kritan i handen lyckats åtsadkomma, hittade jag även ett berg med brev och teckningar jag fått från andra. Favoriten är helt klart ett brev där det stod "TiLL HANNA FRÅN DiN VEN" på. Jag undrar verkligen hur mina vener tänkte när de skickade teckningar till mig själv. Och varför fick inte artärerna vara med på ett hörn i så fall? Mycket lustigt. Hur som helst, här har ni nu framför er "Hannas ateljé". Enjoy!
 
Konstverk nummer 1: Mamma och pappa, likheterna är helt klart slående. Kolla in ansiktsdragen säger jag bara, lika exakt som ett fotografi. Helt fantastiskt!
 
Konstverk nummer 2: Ett stilfullt och otroligt pricksäkert självporträtt, skapat av moi under en av mina mest kreativa och insiktsfulla stunder. Signerat med en felaktig stavning av mitt oerhört komplicerade namn. Kan nog säljas för ett antal tusenlappar, eller vad säger ni?
 
Konstverk nummer 3: "Jag har målat en väg."
Vilken fantastiskt orginell väg, någon ingenjör där ute som är sugen på att köpa en kopia av denna skiss kanske? Maila gärna och lägg ditt bud. (hannablog@hotmail.com)
 

Konstverk nummer 4: "Jag har ritat en väg med bilar på, men suddade ut den."
 

Konstverk nummer 5: "En katt som äter ormar. Jag kan inte berätta vad jag ritar mer."
Mystiken är ett populärt inslag inom konstens värld. Att inte avslöja alla detaljer bakom sina konstverk är nyckeln till framgång!
 

Konstverk nummer 6 (en illustrerad saga): "Det var en gång två spökhus. I det ena var spökena på promenad. I det andra huset var dom hemma."
En potentiell bestseller på litteratur-marknaden kanske!? ;)
 

Konstverk nummer 7: Hannas dikt.
"Sommar
och sol
Det är Varmt och Solit.
På Sommarn är
Det grönt och färj Grant."
 

Meddelande till mamma:
"HEJ MAMMA DU ÄR SNEL DET SKA BiL
KUL NER JAG SKA BLi STOR
SYSTER HELSNiGAR HANNA"
 
Utöver detta finns självfallet en hel del annat smått och gott, dock känner jag att jag behåller det för mig själv. Vill naturligtvis inte riskera att så värdefulla (ja, potentiellt ovärdeliga!) mästerverk blir sålda som piratkopior. ^^ Sedan har vi sagor som "Musen mus mus gör en volt", men det är alldeles för spännande för att jag ska kunna dela med mig av den här på bloggen. Ni hör ju själva på namnet.. Ohsch, vilken story!

Studentnostalgi

Åh, underbara älskade studenttid! För alla er som har studenten framför er, njut av den när den kommer! Det är så galet roligt att det inte finns ord nog att beskriva det. Blir alldeles sentimental när jag tänker tillbaka på det. Alla glada människor, LYCKA! Hemska tanke att det var över så fort!

En dag ute på sjön

Gårdagen spenderades med familjen och bästa grannen Joakim i hans båt ute på Vänern. Mys på hög nivå! Vi hade dessutom sådan tur att solen sken på oss, så vattnet var nästan inte ens kallt och ganska välkommet. :) Lunchen, i form av en hemmagjord pastasallad, åt vi på klipporna och avslutades sedan med nybakat fika. Mums! Efter allt gottigt åkte vi ring och vattenskidor efter båten. Så kul! En helt fantastiskt rolig dag! Ska sammanställa alla inspelningar från dagen till en film som ni får roa er åt senare. ;)

Nu känner jag verkligen att min svenska sommar snart är komplett! Underbart!
Då är jag förhoppningsvis redo att njuta av den spanska hösten. ^^

Skogens guld

I måndags var jag och mamma ute i skogen och plockade kantareller. Så mumsigt! :)
Förstår inte varför människor köper svamp i skogen affären (mamma lät snällt upplysa om denna fina felskrivning ^^), när allt som krävs är en promenad i skogen!? Det är naturligtvis inte lätt att hitta svamp på alla ställen, men det är ju bara mysigt att få leta lite innan man hittar sin personliga guldglänta. ;)

Jordgubbar som det ska vara

Sommarens absolut bästa, jordgubbarna! De röda små fina underbara bären som är så otroligt goda. Åh mums! Vad är väl en svensk sommar utan jordgubbar!? Tala om katastrof!

Jag hoppas att ni alla vet hur jordgubbar egentligen ska inhandlas (för oss som då inte har tillräckligt många att plocka hemma i landet på gården)! Om inte, så har vi här en genomgång...

1. Så ska en jordgubbe plockas! (Åk till någon som säljer jordgubbar som självplock.)

2. Ät så många jordgubbar du bara orkar, och sedan äter du minst 20 stycken till! MUMSMUMS!

3. Ta med dagens skörd hem, för att verkligen kunna njuta av det goda!


Fast innan man kommit så långt som till utkanten av fältet med jordgubbar måste man ju naturligtvis ha tryckt i sig ytterligare några extra. Det är obligatoriskt! :)

I hjärtat av HjoHär kommer en snabb bilduppdatering från senaste utflykten med lilla familjen. Glass i hamnen, promenad i stadsparken och rökt fisk med potatissallad till lunch vid vattnet. Åh, underbara, älskade Sverige!


♥ Sommar i Sverige med världens finaste familj, det blir inte bättre än så! ♥

"Slappar matte så slappar vi"Den senaste tiden har till stor del spenderats ute på altanen med nybakat fika i högsta hugg! Naturligtvis följer hundarna mig som en enda lång svans, och håller oss mer än gärna sällskap hela tiden. Det är svårt att i ord beskriva hur det ser ut när en liten hund använder en större hund som "stol", så valde att visa er i bild istället. Haha. ;) En ganska lustig syn, som jag och Daniel har skrattat åt de senaste dagarna. Mina söta små hjärtegull! ♥

Pojken min fyller 20


I söndags firade vi älsklingen som fyllde 20 år. Jisses, snart gammal gubbe! ^^ Haha.
Eftersom vi var djurvakt, då alla andra är bortresta, fick hundarna följa med hem till Daniels föräldrar. Ni anar inte hur spännande det var! ;) Dessutom fick de all uppmärksamhet, så de var mer än överlyckliga! Haha.

Har blivit med gård och "barn"

Yes, senaste veckan har jag och Daniel spenderat ensamma hemma på mina föräldrars gård. Resten av familjen är nämligen i Spanien och slappar. Själv är jag en konstant hårt arbetande person. ;) Haha. Hur som helst är det inte bara jobbet som ska skötas. Oh nej! Just nu är det 2 hästar, 2 hundar, 13 får, 2 katter och 7 kattungar som ska matas, gosas med, promeneras, mockas åt, ridas och tittas till. Full rulle med andra ord! Men i ärlighetens namn trivs vi ganska bra. :) Tur att vi ser till att skaffa oss liiiite egentid mellan allt jobb. Haha. Så att uppdatera bloggen har det inte funnits tid för, men det ska bli bättring. Ska göra en snabb uppdatering snart. :) Lovar!

En av de sju minstingarna. Myskissar!

Årets höskörd

 
Sol, värme, heltäckande kläder och arbete på en och samma gång. Puh!
Höskörd är då rakt inte årets höjdpunkt. ^^

Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0