Grillkväll, den optimala avslutningen på en dag mitt i veckan

Denna fantastiska dag, då jag åter igen upptäckte känslan av att vara fullständigt tillfreds med mitt liv, avslutades med en supermysig grillkväll ute i trädgården med Daniels familj. :) Sol, värme, glädje och grillat. Det blir inte bättre än så! Glad sommar!

När känslan infinner sig

Idag hade jag en sådan där fantastisk och underbar dag.. Cyklade till jobbet, det har varit strålande väder och en bra arbetsdag, sedan cyklade jag och Daniel in till stan för att fixa nytt pass och hämta ut paket. På väg hem, i solskenet när jag just druckit min kalla dricka, kände jag min för första gången på otroligt länge nöjd! Tillfreds och fullständigt lycklig! Nöjd med tillvaron helt enkelt. Jag blev så himla glad av att åter igen få känna känslan att ha perfekt balans i livet. Just då var allt rätt. Jag hade sovit mycket, hade fått ut något av dagen, jag var inte hungrig, inte törstig, inte trött. Bara nöjd och tillfredställd, avslappnad och lycklig. Jag konstaterade med glädje  att jag för tillfället har allt önskar och lite till: världens finaste familj, en underbar fästman, ett trevligt nu att leva i och de bästa planerna för framtiden. Åh, livet är allt bra fint!


"Dagens diss"

"14.30-molnet" som alltid infinner sig vid jobbet när jag och Elin har fikarast är dagens starkaste diss. Haha. Det är inte en eller två gånger som det hänt, utan det är samma sak varje dag. Hemska moln. Det ser varmt och soligt ut när vi tittar ut genom fönstret. Vi går och hämtar vårat fika, går ut, hinner tänka "åh hjälp vad skönt med sol", och sen *POFF* - framför solen parkerade just ett enormt moln! Hur irriterade blir man inte då på en skala 1 till 10!? Dumma moln som bara vill jävlas. Usch! 12 minuters rast blir helt förstörd, men lagom tills vi kliver tillbaka in genom dörren klarnar det upp och solen skiner åter igen.. Suck.

De enda dagar som vi inte behöver bli störda av moln är de dagar då det regnar, men då tvingas vi ju hur som helst att sitta inne så vad spelar det för roll då..!?

Ingen effektiv städning här inte

Så här ser det ut när vår vattenälskande lilla hund får vara ute på gården samtidigt som vi använder vattenslangen. Haha. Finns det något roligare än att få jaga en vattenstråle? ;) Glädje!
 

"Dagens hiss"

Matlådor är jordens bästa "uppfinning"! (Det kanske kan ses som en lätt överdrift, men matlådor är faktiskt helt underbara!) Idag vill jag hissa möjligheten att välja precis den mat man är sugen på, och dessutom kunna garantera att det är gott. Lösningen heter matlåda. Det är billigt(!) och enkelt. Du lagar maten själv, vilket medför att du alltid vet vad du får i dig. (Mer eller mindre.) Maten är dessutom god. Hemlagad mat är det bästa som finns! Hur ofta har man möjligheten att få det billigaste, samtidigt som det är det godaste och kvalitetsmässigt bästa alternativet? Så helt klart dagens bästa tips: Laga din egen mat och förpacka i lådor! :)

"Dagens hiss"

Japp, idag tänker jag definitivt "hissa" för underbara, glada arbetskamrater som älskar sitt jobb! Det är helt underbart när man få arbeta tillsammans med någon som verkligen brinner för sina uppgifter. Glädjen och entusiasmen är mer smittsam än influensaepidemier! Haha. Jag vill även hissa för hjälpsamma människor, som är pedagogiska och aldrig tycks tappa tålamodet. Tack till alla fina människor som har en positiv inställning och gör mina dagar roliga! Det är ett sant nöje att få arbeta tillsammans med er. :)

Studentfotografering

En liten del av resultatet från en trevlig dag med studentmössan, systemkameran och pojkvännen. Då jag läst natur, ansåg vi att det passade att fotografera ute i den fina naturen. Vi började därför med att åka till Silverfallet, och sedan upp till sjön för dagens sista fotografering. Me like! :)

'
Fotograf: Daniel Kjellgren

Studentbal, 12 juni 2011

Den berömda studentbalen, som ingen vill missa! Själv trotsade jag 39 graders feber, festade till det med vatten och hade en karta alvedon som min närmsta vän under denna kväll. Haha. Det var den utan tvekan värd! Vad är väl en bal på slottet, om inte alldeles, alldeles underbar? ♥ Tack alla underbara (och finklädda!) människor för en oförglömlig och magisk afton! Ni var alla strålande vackra och glittrade mer än en stjärnklar himmel! ♥


35 hårnålar, en sprayflaska och 1,5 timme senare så var åtminstone håret färdigt och uppsatt..

Jag och baldejten (Erik) i bilen innan kortegen. Haha. För er som undrar varför jag inte gick på balen men min pojkvän så kan jag meddela att vår stad är lite annorlunda med den saken. Här har vi inga lokaler som är tillräckligt stora, så vi tillåts bara gå med någon som är jämnårig och som har gått på samma skola. Eftersom min pojkvän är ett år äldre kunde jag inte gärna släpa dit honom, utan gick med en kompis (Erik) istället. :) Nu vet ni hur det ligger till med den saken.

Mingelbilder ute på balkongen. Så himla roligt att se alla så finklädda och vackra. Varför kan inte pojkar alltid se så här stiliga ut? Och alla flickor i fina klänningar och spännande håruppsättningar! Det är ju supermysigt! :) Jag borde gå på bal minst en gång i månaden bara för jag trivs så bra! ;)

Tack alla underbara människor för en otroligt mysig och fin kväll, trots omständigheterna. :)

Balfotografering, 12 juni 2011 ♥

En "liten" sammanfattning ifrån fotograferingen med Daniel inför studentbalen.
Många frågar om håret, och undrar om jag har satt i löshår, så nu säger jag i förebyggande syfte att det INTE är löshår utan 100% äkta vara. (Håruppsättningen gjorde jag hos Jenny på Hårtrix i Skövde.) Och vad beträffar klänningen så är den INTE köpt i affär, utan designad av mig personligen och uppsydd av Anne-Lie Jallby Duvander. Så behöver ingen grubbla mer över detta. Haha. :) Trevlig fotostund!

Fotograf: Karin Kjellgren

Studentfest, 10 juni 2011

FESTEN MED DE ABSOLUT SKÖNASTE MÄNNISKORNA! NV3C, BEHÖVER JAG SÄGA NÅGOT MER?
NI ÄR FANTASTISKA. :) BÄSTA KVÄLLEN! VÅR KVÄLL! KÄRLEK!

Bästa förfesten! Så himla underbara människor.. Oj vilken kväll!
Kärlek till er alla. Det här får vi snart göra om! ^^

Världens bästa Anna! Som jag tycker om dig! Hjärtunge! 
Du får mig alltid på bra humör. Du är alltid dig själv och du äger! Du är fantastisk!

Studentpresenter

Det känns som om jag fick hur mycket presenter som helst vid studenten. Haha. Det är alltid lika jobbigt att stå och öppna presenter när ALLA andra tittar på.. Fast å andra sidan är det värt det om man får behålla innehållet i paketen man öppnar.. ^^ Tusen tack för alla de fina presenter jag fick! Kände mig som ett litet barn på julafton. Haha. :)

Jag har tyvärr inte haft tid eller orka att ta kort på allt jag fick, men en liten bildsammanställning bjuder jag allt på. ;) Enjoy!

'
Som sagt, jag kände mig likt ett barn på julafton.. Med enda skillnaden att ALLA saker var till mig. Haha.

Det extremt förvånade ansiktsuttrycket från när jag insåg att jag fått en dator i present. Haha.
Tack tack tack! Nu kan jag ju faktiskt kommunicera med alla er underbara människor i höst, när jag befinner mig i Spanien! :) Den är perfekt!

Skålar från Patrik och Ida (och Moa ^^). Tusen tack! ♥ Ni är så söta! :)
Här ska bakas bullar och kakor!

Prydnadsbokstäver från sötaste familjen Bogren!
"L Y C K A" - jag hade inte själv kunnat beskriva det bättre! Tack!

En oljerock från Barbour! Jag är så lycklig att jag tror jag svimmar!
Helt underbar! Tack tack tack snällaste farmor och farfar! :) ♥
Ni anar inte hur glad jag är!

Porslin som farmor har handmålat. Så himla mysigt! Tusen tack! :)
(Spindeln som ni ser på koppen är ett internt skämt, som bidrar till att det blir ännu mer personligt. Så den ska vara där, det är inget misstag. :P Haha.)

Jag fick så himla många fler saker, och jag oändligt tacksam för allt! Helt underbara presenter, från underbara människor! ♥ Tack!

Studentfirande ♥

TUSEN TACK TILL ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR! NI GJORDE MIN DAG PERFEKT OCH HELT OFÖRGLÖMLIG!
Mingel i köket bland all mumsig mat! Allt hemlagat (inkl. saft, bröd och egenodlade grönsaker till sallader).
Tusen tack till alla som hjälpte till! Jag blir så otroligt glad och tacksam för alla snälla människor jag har omkring mig! Ni är helt underbara! :) Ni är min lycka definierad! ♥Åh, jag blir alldeles lycklig när jag ser bilder från min student. Alla underbara människor! Ni är absolut bäst i världen! Tack för att ni kom och gjorde min dag perfekt! Ni värda guld! ♥


Studenttårtan som bästa grannen Anna fixade! Minns ni? Tack snälla Anna för att du har ställt upp på så mycket och hjälpt till med allt inför min student! :) ♥ Du är fantastisk!

Studenten, 10 juni 2011

BÄSTA DAGEN MED BÄSTA GÄNGET! ♥ STUDENTEN ÄR ALLT ANNAT ÄN ÖVERSKATTAT!

Studentmorgonen blev en helmysig tillställning. Efter champagnefrukosten hemma hos Erik fick vi stressa en aning, men stämningen var så himla bra att det inte spelade någon roll. Inte ens regnet höll glädjen borta. I skolan fick vi brunch, vilket bestod av räkmacka. :) MUMS!

Innan vi sprang ut så var det, tro det eller ej, uppehåll.. Men så fort vår låt började spelas kom regnet och alla paraplyer fälldes ut. Fast vem märker sådant när man just tagit studenten? ^^ (Endast våra anhöriga som "grinade" för att det inte gick att ta kort när allt man såg var paraplyer. Haha!)

100 kramar från nära och kära, gratulationer och ett ton blommor runt halsen.. Det blir inte mycket bättre än så!

Pga. av förseningar i programmet fick vi mer eller mindre bara säga "hej!" till alla innan vi sprang till kortegevagnarna. Haha. Full rulle, bästa sällskapet och megamycket SKOJ.. Det är så det ska va'! ;)

Studentveckan

Har som sagt inte haft tid att uppdatera bloggende senaste veckorna, så får se till att göra det nu. Hela studentveckan var helt underbar, och jag har svårt att välja ut vilka delar jag helst vill berätta om så jag kör en dag-för-dag-sammanfattning! :)

Måndag: Vi var helt lediga från skolan. Så otroligt skönt att få lite tid att återhämta sig och andas!

Tisdag: Vi hade bara lektioner på förmiddagen. Vid lunch var jag och provade ut det sista på min balklänning, som jag designade själv, och hämtade den några timmar senare. På eftermiddagen/kvällen hade vi avslutningsmiddag med hela naturprogrammet. En otroligt mysig kväll! Tack alla! Varja klass hade förberett sång sång, dikt eller liknande som framfördes under kvällen. Många fina tal och allsång helt utan taktkänsla. Haha. Underbart! Skoj hade vi och det var världigt trevligt!

Onsdag: Endast lektioner på förmiddagen. Strax innan lunch hade vi "förfest" med klassen, och sedan var det dags för avloppet. Det hela är en klasskamp, där olika småtävlingar genomförs på olika platser i stan. Så alla studenter springer runt i Skövde och leker. Haha. Dessutom är klasserna utklädda till olika saker, så vår klass var tillexempel pirater. :) Naturligtvis var det vi som vann hela avloppet! ^^ Woho! :) På eftermiddagen fixade jag naglarna, och på kvällen var det mys vid Karstorp och till sist skumparty på Bogrens som gällde. En himla mysig dag, med otroligt mysiga människor!


Torsdag: Lediga från skolan. Vi fixade allt med kortegevagnen inför fredagen. :) På kvällen gjorde jag något vågat.. Haha. Hade två olika förpackningar med hårfärg, dvs. två olika nyanser. Inte smart att blanda, då slutresultatet kan bli väldigt lustigt. Haha. Vad som är ännu mer korkat är att göra det dagen innan studenten. Jaja, jag gjorde det hur som helst.. Med lite hjälp från mammsen då. :) Och såååå hemskt blev inte resultatet. ;)
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0