En dag uppe i bergen

Nu när mamma och Helena är här vill jag naturligtvis spendera så mycket tid som möjligt med dem, så det finns inte så värst mycket tid över för bloggande och datorer. Nu är de dock iväg och handlar, och jag har redan tvättat samt bakat en kaka inför kvällens mys, så spenderar resten av min tid ensam åt att skriva ett blogginlägg om helgen.


I lördags tog vi bilen och åkte upp i bergen, till en by som heter Ronda. Där spenderade vi dagen åt att gå runt och mysa, titta på utsikten, gå runt i gamla delen av staden och äta. Det är verkligen ett turistmål värt att besöka för den som är i närheten, längs Spaniens sydkust. En himla mysig dag, med fint väder dessutom, det kan man då inte säga annat om.



På väg hem stannade vi till i Puerto Banús, där vi bara gick runt och kikade på alla fina båtar och bilar. Löjligt mycket lyx i överflöd, men inte desto mindre fascinerande. Väl hemma blev det lite bad i poolen och allt man gör vid ”stressnivå noll”.


Kvällen ägnades åt mat. Vi lagade tapas, lyssnade på musik från när mamma och Helena var unga, drack sangria och njöt av en fantastiskt god middag ute på balkongen medan solen försvann för dagen. Det är verkligen så otroligt stor skillnad på att laga mat åt flera och tillsammans med andra, oändligt mycket roligare och trevligare. Singelmiddag står inte högt på min favoritlista. Det är verkligen skönt med lite liv i lägenheten.


Kommentarer

helena

Postat 2011-09-27 23:00:36

vad då "musik från när dom var unga"!!!!! det är vi väl fortfarande ;-)

Pernilla "tösabiten" Edholm

Postat 2011-09-30 23:16:05

Instämmer verkligen med föregående talare. Hålla på att tala nedlåtande om strax över tonåringar på det viset!!

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0