Glad tjej.se

Har nu fått tillbaka rättningen av min första tenta i konflikthanteringen, dvs. den uppsats jag lämnade in för 3 veckor sedan, och oj så glad jag blev. Högsta betyg och en fin kommentar på det, kalas! Till saken hör också att Ilse, min examinationsledare, är en av de duktiga författarna till vår kurslitteratur. (Men andra ord inte en person som man lurar med litteraturen i första taget..) Om universitetet inte blir värre än så här.. Ja, vad klagar alla då över? ;) Detta var ju a piece of cake!

"Hej Hanna,
Du har i ditt arbete visat en mycket god förmåga att såväl knyta an till kursens innehåll och litteratur genom att förhålla dig analytiskt till ämnesinnehållet genom hela dokumentet. Det finns en god växelverkan mellan konfliktexemplet och teori, påståenden och åsikter underbyggs med relevanta referenser och teoretiska begrepp används som redskap för analys. Vidare förhåller du dig både självkritiskt som kritiskt granskande till konflikten och dess förlopp och visar därmed en fördjupad förståelse för situationen. Det var stimulerande att läsa ditt arbete. Ditt arbete är väl godkänt.
Hälsningar, Ilse Hakvoort"

Kommentarer

Josefin L

Postat 2012-04-23 22:30:34

Så duktig!!!!! Grattis!!!! :D

mammsen

Postat 2012-04-24 13:27:39

Du är världens duktigaste o mammsen är så glad över dig. Ha det bäst i Tyskland. Kram:))

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0