Att ha haft den roligaste femdagarinnanjul-dagen någonsin

Alltså gårdagen. Vad säger man? Först en förmiddag med workshop (ja, kort sagt lekte vi lekar och hade "teater" i några timmar) med jordens absolut roligaste kursare vilket resulterade i att vi alla skrattade tills vi låg dubbelvikta på golvet. Sedan långlunch och därefter ett inte allför krävande, lagom långt seminarium. Ja ni hör ju! Jag har varit med om sämre skoldagar kan jag meddela.
 

Som om inte en tokrolig skoldag vore nog så var vi (Daniel inkluderad) även bortbjudna till världensbästaJenny för julmys på kvällen. En bättre avslutning på den dagen hade vi omöjligt kunnat få. Glöggdrickande, julmusik, paketleken, skratt tills vi kiknade och djupa diskussioner om ifall "personer med korta ben har bättre kroppskontroll än personer med långa ben" - ja vad mer kan man önska såhär innan jul? Dessutom hann vi spela en omgång av "Ryktet Går..." vilket resulterade i några hiskeligt roliga konsverk. Vem hade trott att en illustration av, till exempel, ordet "godispåse" (se bild) kunde sprida så mycket glädje? Ja det blev verkligen den roligaste femdagarinnanjul-myskvällen man kunnat tänka sig. Så nu var det bestämt - detta får bli en tradition!

Kommentarer

Matilda

Postat 2012-12-19 14:29:12
Blogg: http://matildalinneaforslund.blogg.se

Vad roligt! Mer sådant till utbildningarna!

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0