Sneak a peek i nya lägenheten

Dagen har ägnats åt att flytta allt i nya lägenheten, från vardagsrummet in till sovrummet. Då vi ska få HELA lägenheten ommålad och tillfixad (golv, väggar, tak, skåp, fönster.. you name it!) är det bäst att rensa ut ett rum åt gången. Lättare sagt än gjort. Men tro det eller ej, kontoret är tomt och vardagsrummet är tömt på allt utom soffan. Fråga mig inte hur vi fick plats, men gick det gjorde det. :)
 
Gårdagen var extreeeemt stressig, så idag hade vi ju en hel del att "rensa upp". Allt var mer eller mindre bara intryckt där det fanns en yta över, så det var rena rama hinderbanan här hemma hos oss. Utan några lampor uppsatta igår kväll hade vi ju inte precis överflödigt mycket ljus kan vi ju säga. Jisses. Att ta sig från badrummet till sängen var i sig en utmaning med livet som insats! Puh! Det är fortfarande "familjen Kaos-stämpel" på oss, men nu bööörjar det likna något. (Detta trots att jag började dagen med incidenter som att vända upp-och-ner på burkar med te i lösform.. På ett smutsigt golv. Fantastiskt duktigt av mig!) Haha! :)
 
Håll nu tummarna för att vår kära snickare, målare samt golvläggare dyker upp nu i veckan är ni snälla! (Har vi riktig tur tittar även elektrikern förbi en sväng också. Det vore ju bara för bra.) Nu är jag åtminstone på bättre humör. :) Det känns bara bättre och bättre för var dag som går. Skönt det! Nivån låg ju ganska lågt från början om vi säger så, men nu är det allt en glad Hanna som trallar runt här bland lådor, dammråttor och annat bös..
Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0