Var det någon som sa åka hem? (Heathrow Airport)

Vi förväntas landa med flyget från Sydafrika vid 06.25, flyget till Göteborg lyfter 07.35. Gaten stänger 07.15. Klockan 06.55 tittar mamma på klockan och konstaterar snabbt att "vi kommer få springa". Vi har ännu inte landat, och ser på skärmen framför oss att flygplanet gör ännu en cirkel i lyften. Kö vid landningsbanan. Härligt!

07.10 sätter vi fötterna på fast mark. Och sedan sprang vi. MED eskort. Genom hela förbannade flygplatsen sprang vi. Tror ni att vi hann? Icke! Vi nådde fram till säkerhetskontrollen 07.14, svettiga och anfådda, och de lät då meddela att de bokat om oss på nästa plan. Toppen. När gick då nästa plan? Jo 15.45.. Hurray! Oh happy day!



Vem vill inte sitta instängd på en flygplats i London i 8(?) timmar, efter att ha suttit på ett flyg i 12 timmar och sedan sprungit genom hela flygplatsen? Ryggen gör ont, man har sovit dåligt, man känner sig ruggigt äcklig och är besviken efter att ha varit intsälld på att få komma hem relativt tidigt. Meeen, what to do liksom? Keep smiling! Elise och mormor sprang runt i alla affärer och luktade på ALLA parfymer som fanns (ni som rest vet att det finns gaaaanska många parfymflaskor att undersöka på en stor flygplats), pappa spenderade tiden med att leta upp toaletten längst bort (och vägrade ta emot "vägbeskrivning") och jag rensade bilder från resan.. För mer tips om hur du kan spendera alldeles för mycket tid på flygplatser, maila [email protected].


Hem kom vi hur som helst.. Om än betydligt senare än vad vi räknat med. Huvudet på kudden och ögonen slog igen strax där efter. En otroligt rolig resa (tack alla som bidragit till att den blev så bra) och väldigt fina minnen. Inget att ångra i första taget. Men som vi säger: borta bra, men hemma bäst! ♥

Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0