Hemmet som nu (äntligen) kan kallas hem..

... Och inte bara "förråd". Som jag utlovade kommer här bilder på hemmet i sitt nuvarande skick. Det kanske är lite lättare att få en helhetsuppfattning nu. :) Fortfarande ska en hel del ändras, bytas eller införskaffas men det börjar anta en viss form. Någon stans måste man ju börja, inte sant?


Som ni kanske ser så är nuttduksborden inte heeelt färdiga än.. Haha! När de är klara ska vi även köpa till var sin lampa. (Den nuvarande är, som ni ser, inte optimal på alla sätt.. Milt uttryckt.) Dessutom ska det upp en lampa i taket (när vi nu hittat någon) och tavlor ovanför sängen. Ser ju onekligen lite tomt ut på väggen där..



I vardagsrummet ska blommor upp i fönstren, och naturligtvis gardiner lika så.. Samt några tavlor på en av väggarna.. Mattan under soffbordet ska också bytas, men en sak i taget. ;)


Den svarta förvaringsmöbeln ska säljas, och står bara där tillfälligt. I övrigt är det väl ungefär samma sak i detta rum. Gardiner saknas, blommor är just nu obefintiga (vilket ska ändras på) och en stor tavla ovanför soffan saknas. Men i övrigt så.. :)

I köket saknas gardiner och blommor. Eller ja, Daniel vill ha en samling med färska kryddor där i fönstret, istället för blommor, så jag antar att det är så det får bli. De luktar ju så så gott, så jag klagar då inte. Sedan vill vi väl eventuellt ha en matta under köksmöbeln, men vi får se hur det bli med den saken.

Kommentarer

Matilda

Postat 2012-05-16 22:03:06
Blogg: http://matildalinneaforslund.blogg.se/

Jag gillar förändringen i köket och skulle kunna tänka mig något liknande :) Vad är det ni har gjort?

Zarah - mamma, matte till mops & gravid med nr 2

Postat 2012-05-18 09:35:22
Blogg: http://zaraholine.blogspot.se

Fin fint! :)

Anna

Postat 2012-05-23 21:37:20

Vad fint ni har det Hanna! :)

Katja Schenk

Postat 2012-05-25 13:25:20

i love your flat :))

emma och jack

Postat 2012-06-02 21:58:20
Blogg: http://emmszan.blogg.se/

va fint ni har det =)

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0