Baron Hotell (Shanghai)

Vårt nya hotellrum.

Vi har det mesta man kan tänkas behöva, där inräknat både telefon inne i badrummet och badkar. Det är så himla bra! Det är ett av de finare hotellen jag har bott på (4-stjärnigt), ligger verkligen mitt i stan, precis i centrum och nära till allt, och är dessutom ett av de helt klart billigaste hotellen jag bott på! Vi hade en så galen tur när vi letade hotell för några månader sedan att vi hittade detta för 75 kr per person och natt. (Det var naturligtvis ett supererbjudandet med megamycket rabatt och högst tillfälligt, men ändå! Vi var rädda att det inte ens skulle existera när vi väl kom hit, utan att det bara var ett skämt, men där ser man. Hotellet är högst verkligt, liksom de alla nissar som städigt är beredda att öppna alla dörrar åt oss. Haha.)

Gissa om vi skrattade åt knappen till höger. ^^ Det var nog exakt vad jag och Saga skulle behövt på föregående hotell. Haha. Usch så vi grisar ner! Puh. Måste definitivt skaffa oss bättre ordning.

Annordningen till vänster har vi faktiskt sett på alla våra hotell. Det bygger på att man använder sin rumsnyckel för att få tillgång till elektricitet på rummet. Genom ett sådant system kan man inte lämna lampor och liknande igång (eftersom du alltid måste ta med dig nyckeln när du går ut) och alltså sparar man el. Fiffigt, inte sant?

Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0