Spriten, min bästa vän (Huangshan)

Sedan vi kom hit till Kina har jag och Saga sett till att ständigt ha sällskap av våra små flaskor med handsprit! (Ingen annan sprit, för er som trodde det. Sådant håller inte jag på med. :P) Handsprit är något som vi nästan missbrukar här, bara för att försöka hålla oss friska. Inga äckliga bacillusker hos oss inte!

Så efter mer eller mindre varje bussresa, före och efter varje måltid, efter varje gång vi tagit i pengar och efter varje toalettbesök åker den lilla flaskan upp ur handväskan! Världens bästa bundsförvant på resan! Än så länge är vi friska och välmående och har inte en tillstymmelse till magsjuka eller liknande. Är det inte suveränt? :)

Tips: Ta alltid med handsprit när du är på resande fot! Man känner sig direkt så mycket renare och fräschare om man kan ta död på alla eventuella bakterier och liknande! :) Billigt sätt att slippa bli sjuk. Helt klart värt varenda krona!

Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0