Förlovningsbukett

Vi fick en supergullig bukett med rosa-röda tulpaner, samt ett kort med gratulationer och lyckönskningar till förlovningen, av Daniels kusin och hennes familj. Superfina! Jag var såklart alldeles rörd. Väldigt överraskade och glada är vi över denna fina lilla gåva. Tusen tack, åter igen!

Kalas och busungar

Idag var vi på kalas med Daniels släkt. Härligt när barnen får en "bollpistol" i present. Haha. Så nu har man provat på livet som pricktavla också, vilken fantastisk upplevelse! ^^ Haha. ;)
 
 
Nu blir det till att plugga svenska för hela slanten! Skriva, skriva, skriva och öva på morgondagens argumenterande tal. Superskoj, eller kanske inte..

Josefin Larsson

Ibland får jag så himla gulliga kommentarer från min kära granne. Eller ja, hon bor några kilometer bort men det räknas som granne när man bor på landet. Haha. ^^ Hon är hur som helst en himlans söt flicka, och idag fyller hon 20 år! Ville bara säga stort grattis på din stora dag genom att skriva ett litet inlägg till dig! Sötaste lilla Jossi!

Egentligen är det helt galet hur många olika saker vi varit med om. Haha. För er ovetande stackare så kommer här en liten resumé. ^^ (OSB! Endast ett urplock av alla godbitar!)

  • Jag träffade denna underbara flicka genom ridklubben i grannbyn. Vi tränade lite ihop, och sedan åkte vi på en hel drös misslyckade individuella och lagtävlingar tillsammans. Det enda positivt från denna tid var väl att vi åtminstone hade skoj tillsammans. Haha. Resultaten var antagligen inte bättre topp 10 räknat från botten VARJE gång.

  • Senare kom det på tal om ett ridläger. Haha. Detta tänker jag inte ens berätta om. Vi kan bara konstatera att det blev fel och fruktansvärt dåligt i slutänden. När vi dessutom skulle ha någon sorts lagstaffett skulle vi ha Jossis ponny, Bamse, för han var "mycket snällare" än min ponny. Det slutade med att Jossi skulle visa för mig hur snäll han var; han sparkade bakut och jag flög i backen.

  • Efter har vi den klassiska skidresan till Sunne. Min familj skulle åka upp till Sunne och Josefin skulle följa med. Vi hade pratat om och planerat inför denna extremt spännande resa minst 2 månader innan den var tänkt att genomföras. Haha. Vi bakade säkert 10 olika sorters kakor och bullar för att ta med oss dit upp. Dessutom åkte vi till stan och köpte en hel uppsättning med SPA-grejer. Det var allt ifrån hårinpackningar, till ansiktsmasker, massagegrejer och "geléglasögon" som man skulle ha när man sov. Josefin investerade även i en mycket illaluktande och smaklös deospray med "rosendoft". Haha. Väl uppe i Sunne delade vi alla rum på ett litet vandrarhem. Jag blev magsjuk och låg och kräktes. Josefin vaknade och började spraya ner hela rummet med äckel-deo. Oerhört lyckad resa! ;)

  • Andra gången vi skulle åka till Sunne var det en resa med Jossis föräldrar, några veckor senare. Den här gången var alla friska och vi skulle bo på ett hotell. Allt såg perfekt ut, tills vi kom till vårt rum. Mitt och Jossis rum var svinkallt! Vi gick ner till receptionen och bad dem sätta igång värmen. Senare på kvällen konstaterade vi att det fortfarande var lika kallt som om vi klivit in i en iglo. Tror ni inte att elementet var trasigt eller? Haha. Kan man ha mer tur? :P

  • Ett annat minne från vår underbara barndom var från en dag då vi skulle åka in till stan själva. Vi hade kollat upp bussar väldigt noga, och visste precis när vi skulle cykla iväg för att hinna med vår buss. Vi stod ute på Jossis grannes studsmatta och hoppade, när vi plötsligt insåg att vi inte kollat klockan på väldigt länge. Vi upptäckte då att vi var jättesena, och skyndade som små troll för att hinna. När vi kom fram till busshållsplatsen var vi helt slut och när det kom en buss blev vi överlyckliga att vi hunnit med den. Precis när vi skulle gå på visade det sig att vi höll på att sätta oss på en buss som gick åt fel håll. Haha. Smart! Men det var ju så konstigt, för det kom ingen buss som åkte åt andra hållet. När vi dubbelkollade tiden insåg vi att vi sett fel på tiden och var en timme för tidiga! Så där satt vi i diket och luktade på ko. Underbart!

  • Till sist har vi en klassiker som min mamma är speciellt förtjust i. Haha. Den var en varm och skön sommardag. Josefin och jag hade bestämt att vi skulle leka denna dag, och jag väntade på att hon skulle komma cyklandes längs min uppfart. När hon väl anlände så såg hon en aning skamsen ut. Min mamma la märke till att Jossi hade extremt flottigt hår och frågade vad i hela fridens namn hon hade gjort med håret. Gissa vad människan svarar? Jo, då förklarar hon att hon sett en artikel om Jennifer Lopez i en tidning. Där hade det tydligen stått att Jennifer använde SMÖR i håret för att få det glansigt och fint. Josefin att tänkt att hon skulle testa och tvättade håret med rinnande smör. Haha. Vem förutom Jossi skulle ens komma på tanken? Detta är historia som än idag lever kvar i min familj, det vill jag då lova! ^^

Vi slutade träffas helt en period, och tappade all kontakt. När jag sedan började läsa på gymnasiet visade det sig att hon också läste naturvetenskapliga progammet på samma gymnasium (fast andra året då). Då började vi prata lite mer och vi kom fram till att det fanns en hel del galna minnen. ^^ Haha. Nu har det visat sig att vi kanske ska läsa på samma ort även vad beträffar fortsatta studier. :) Mysigt värre! 

Lilla söta Josefin, du är en bedårande tjej. Jag önskar dig all lycka och grattis igen på din stora dag! Megamånga bamsekramar till dig, underbara unge! 

ps. Om du behöver tillfälligt boende senare så är det bara att höra av dig, det vet du! :)

Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0