Recension: "Kladdpepparkaka"

 
Jag slänger bara in ett kort och sammanfattat betyg på denna kaka; enligt den enade familjejuryn här hemma så var denna köpekaka väl värd att testas! Det smakar naturligtvis en hel del pepparkaka, som om det inte brukar falla dig i smaken så rekommenderar jag inte heller denna. Det påminde en aning om pepparkaksdeg, men eftersom jag fortfarande är "ett barn" så gillar jag god(!) deg. Haha. Så om ni där ute inte provat denna sorts kaka än, och gillar pepparkakor i normala fall, så do it! Den var god och alldeles lagom "julig"! :) Man måste ju passa på att äta allt gott så här i "juletider", inte sant?

Filmkväll med världens finaste ♥

Dagens har ägnats åt släktmiddag ute hos farmor och farfar, en himla lyckad tillställning. Precis som alla andra gånger. Fantastiskt god mat, stressfri miljö och allmänt trevligt och mysigt sällskap. :) Tusen tack!

Resten av kvällen spenderades åt familjemys och filmkväll, och idag var det Taken som rullade på bioduken. En film som helt klart gick hem hos oss. Dessutom testades "Frödinges nya kladdpepparkaka". En allmänt supermysig kväll med andra ord. Så, för er som inte kunde vara med och mysa finns alltid bilder att njuta av.. ;)


Smarriga, nya kladdkakan ska testas!
Saft, pepparkakor och fröken Crazy Smile..
Tummen upp för myskväll!
Pojkvänner är till för att mysas med!

En trött(?) mamma och en fikasugen resterande del av familjen. :)
Trevlig kväll och helg ni söta läsare!

Meddelande till alla snälla banknissar i vårt fina land

Jag vill bara säga att det är jättetrevligt att få telefonsamtal från er, trevliga banknissar. Absolut. Jag blir dessutom väldigt glad när ni verkligen tycks bryr er och vill informera och hjälpa. Inget skitsnack, bara en hjälpande hand (för oss mindre pålästa människor). Det känns tryggt och bra! Det känns också väldigt roligt att öppna sparkonton hos er, när ni är så snälla, engagerade och kunniga.. Meeeeeen, jag skulle uppskatta väldigt mycket om ni ville låta bli att ringa när jag sover. :) (Jag är väl medveten om att hårt arbetande människor är uppe i ottan, men för mig som är tillfälligt ledig och dessutom i behov av min ungdomliga skönhetssömn är jag oerhört tacksam då jag får ha liiiiite sovmorgon.) Så, fortsätt gärna höra av er under mina vakna timmar på dygnet! Keep up the good work!

Tack på förhand, sötaste ni! :)

Göteborg

Nu har jag precis kommit hem igen efter en sväng in till stan där jag träffade gamla klasskompisar. :)
Nu blir det till att laga lite mat och sedan får vi se vad dagen(/kvällen) har att erbjuda. Kanske en snabbis till IKEA för att inhandla en ny tavla. Det vore ju alltid trevligt och fint. Vem vet. :)

Trevlig kväll och helg gott folk! Glöm inte att ta hand om er! :)


Kom just på att jag måste berätta om världens sötaste lilla tös! Aww! När jag åkte buss förut gick det på två barnfamiljer, med två barn var. Supersöta! Hur som helst, en av de små flickorna (hon kanske kan ha varit 5-6 år?) gick och ställde sig bredvid mig för att hålla sig i när bussen började åka. Blont, lockigt hår och enorma ögon. Så otroligt söt! Hon spenderade de första minuterna med att stirra på mig. Haha. Så sa jag "hej där" och hon sken upp som en sol och hälsade tillbaka. På världens sötaste norska! Åh, jag smälte lite då kände jag. :) Sedan vände hon sig om till sina föräldrar, drog sin far i ärmen och började utropa "pappa, pappa, pappa!", vände sig om igen och gav mig världens bredaste leende. Efter det babblade hon vidare med mig om allt möjligt. Åh! Sicken söting. :) När jag skulle gå av bussen fick jag både hejdå-rop (på norska!), vinkningar och leenden! Åh, vilken start på min dag. Tusen tack, söta lilla norska flicka, för att du gjorde min dag så fin!

Mi media naranja

Uppladdningen av bilder krånglade, så ni får hålla tillgodo
med en gammal bild (från studentbalen i somras).

Min bättre hälft och mitt livs stora kärlek, ja det är han det. Mannen i mitt liv. Min drömprins. Ville bara berätta, för er som kanske råkat missa det, att jag har världens absolut finaste fästman. (Tihi.) Tänk hur fint livet visar sig bli ibland. Jag blir nykär bara jag tänker på det. (Haha.) Jag kunde verkligen inte fått ett bättre liv, eller en finare framtid. Min prins gör mig så strålande lycklig, och det är omöjligt att bli annat än varm om hjärtat av kärlek. Tänk att han är min! Min, min och bara min. Jag är antagligen jordens stoltaste flicka. Du betyder så otroligt mycket för mig.  Tack för att du finns och älskar just mig!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥

Dagsutflykt upp i bergen

Jag och pojken bestämde oss för att ägna en dag åt att åka upp i bergen för att se några små byar och lite sådant, vilket visade sig bli en riktigt trevlig dag! (Inte för att vi väntat oss mycket annat. Haha.) Det blev en sväng förbi Casares, Manilla, Sabanillas och slutligen Ronda, där vi ägnade några timmar åt att promenera runt och äta lunch. Dagens enda "minus" skulle väl kanske vara att bilen vi hade hyrt inte riktigt orkade med alla backar. Haha. Stackars! Fast å andra sidan fick oss allt några skratt när vi mer eller mindre blev "omkörda" av cyklister. Då är det illa, riktigt illa! Men vi överlevde och här får ni nu ett litet "bildbevis" på det. :)


Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0