Home Makeover


Dagens pysselstuga
Ja nu är jag i farten igen. Fingrarna är mer eller mindre döda efter den här dagen, men vad gör väl det?
Det finns ju en dag i morgon också.. :) Vad kan tänkas bli av dessa saker? Ingen som vet, ingen som vet..

Kärlek och äktenskapVad är giftermål?
"Giftermål är när man får behålla sin tjej och inte behöver lämna tillbaka henne till hennes föräldrar." (Erik, 6 år)


Hur bestämmer man sig för vem man ska gifta sig med?
"Ingen bestämmer sig förrän de växt upp. Gud har bestämt det långt innan, och tids nog inser du vem du får dras med i resten av livet." (Helena, 10 år)


Hur kan en främling se om två personer är gifta?
"Du måste kanske gissa, men en bra ledtråd är om de skriker åt samma barn." (Sebastian, 8 år)


När är det okej att kyssa någon?
"Du bör inte kyssa en flicka om du inte har nog med pengar för att köpa henne en ring, och en videoapparat, för hon vill ha videofilmer från bröllopet." (Oskar, 10 år)


Hur skulle du fått ditt äktenskap att fungera?
"Säga att hon var vacker, även om hon såg ut som en lastbil." (Rick, 10 år)


Varför håller kära personer varandra i handen så ofta?
"De vill vara säkra på att deras ringar inte trillar av eftersom de betalade en hel del pengar för dem." (Gavin, 8 år)

Hur får man kärleken att vara?
"Glöm inte din frus namn... Det ställer verkligen till det." (Erin, 8 år)

En drös med pyjamas-klädda människor på träning

Det kanske bara är jag, men jag känner min verkligen som en pyjamasklädd människa när jag springer runt i min vita dräkt på träningarna. Och jag tänker på alla andra som om de har "pyjamas" på sig. Haha. Menmen, det är ju så det ska vara så. :) Snyggt som attan! Dock skulle jag ju vilja ha ett mer färggrant band runt midjan. Vitt är ju bara, vitt. Så, det blir till att jobba hårt. :) Nu blir det träning för vår del. Ett steg närmare ett färgglatt band!
Tjingeling!


Diamantring, vit klänning och drömprinsen ♥

Ja, sommaren 2012 blir visst en sommar som heter duga.. Jag måste vara jorden lyckligaste flicka.
Inga tvivel om den saken. :) Livet ÄR i sanning underbart! ♥

"Korthårig" mot min vilja

Dagens ABSOLUT STÖRSTA diss är tanter till frisörer som inte lyssnar på sina kunder utan bara kör sitt eget race. Åh så arg och ledsen jag känner mig. Jag vet att jag inte klippt håret på länge, jag vet att det blivit slitet av sol och saltvatten och jag vet mycket väl att mycket av det behövde klippas bort. Men jag vantrivs(!) verkligen i kort hår och jag sa till frisören att jag ville "bli av med så mycket slitet som möjligt utan att 1 dm behövde ryka". Meeeen, sådär. På 40 minuter var 15-20 cm borta och tanten var svinnöjd med sin insats. Dessutom tog hon sig friheten att tunna ut mitt hår, bara sådär. Kör över mina åsikter bara vet jag! Morr! Inga problem, det är ju trots allt bara MITT hår vi snackar om. Vem är jag att bestämma hur det ska se ut? Hujedamej! Jaja, nu är åtminstone allt slitet bortklippt.. Och 1 dm extra för säkerhets skull. Man vet ju aldrig liksom. ;) En sak är säkert; jag lär knappast bli stammis på denna salong.


Mamman min KRÄVDE att få se bilder så här kommer de. Hanna á la style korthårig.
(Mamma, liksom ni andra, får helt enkelt stå ut med att se mig invirad i min morgonrock.. Skratta gärna. Det är så jag ser ut på kvällen. Mer eller mindre. Även om jag vet att hon avskyr den och tycker den är galet ful. Haha. Min myyyyysiga morgonrock från New York. En av mina kärlekar helt enkelt.
Ful till trots.)

Dagens unge

Idag innan träningen inne i herrarnas omklädningsrum. (Jag vill bara förtydliga att jag inte var personligt närvarande där inne, ifall någon undrade.) Innan vår grupp tränar håller en barn-grupp till i lokalen. Åldrarna ligger ungefär mellan 7-11 år skulle jag gissa.

En liten kille, runt 8-9 år, går runt och sjunger för sig själv om 'fat' - "you fat, I am fat" osv. - inne i omklädningsrummet. Pojken vänder sig sedan om mot Daniel:
Pojken: "Heter du Danger eller?"
Daniel *förvånad*: "Eh, nej det heter jag inte.. Jag heter Daniel."
Pojken *vänder sig bort och svarar med låg röst*: "Jahaaa. Jag heter Vincent..."
Daniel *forfarande förvånad*: "Okej.. Hej Vincent!"

Jag kan ju hålla med om att han är ganska lång och sådär, min grabb, men "danger" vet jag inte riktigt om jag skulle förknippa honom med. Haha. Menmen, där ser man. Spännande det där med barn. :)

Det är detaljerna som gör det ♥

Här kommer en (ytterst kort) bildsammanfattning av lägenhetens mindre trevliga sidor för stunden. Jag kanske även ska tillägga att saker, som t.ex. borrhålen faktiskt är övermålade en gång. Då förstår ni kanske hur mycket de "lyser" igenom. Haha. Snyggt som attan! Det mesta ska vi faktiskt få tillfixat av målare, mattläggare, elektriker och snickare.. Om de bara tänkt höra av sig någon gång. Målaren ska dyka upp mellan onsdag-fredag är det sagt, men höra av sig innan och det samma gäller då snickaren. Dock skulle snickaren komma hit FÖRE målaren. Ännu har vi inte hört ett ljud från någon av dem. Menmen.. Tids nog kommer de säkert. :) Nu ser vi fram emot att få pyssla iordning allt ju!

Innan allt ändå renoveras

För tillfället är det verkligen rörigt värre här. Inte så konstigt kanske, med tanke på när vi flyttade in och så.. Men ändå. :) Till er som är nyfikna på hur lägenheten ser ut just precis i detta ögonblick la jag ut några bilder för att ni skulle kunna få en uppfattning om saken. De säger ju inte så mycket egentligen, när det står saker huller om buller och lägenheten mer eller mindre ska totalrenoveras meeeen.. Jaja. För den extra nyfikne som sagt. :) Det kan ju alltid vara skoj att jämföra med slutreslutatet om inte annat, inte sant? :)

Sneak a peek i nya lägenheten

Dagen har ägnats åt att flytta allt i nya lägenheten, från vardagsrummet in till sovrummet. Då vi ska få HELA lägenheten ommålad och tillfixad (golv, väggar, tak, skåp, fönster.. you name it!) är det bäst att rensa ut ett rum åt gången. Lättare sagt än gjort. Men tro det eller ej, kontoret är tomt och vardagsrummet är tömt på allt utom soffan. Fråga mig inte hur vi fick plats, men gick det gjorde det. :)
 
Gårdagen var extreeeemt stressig, så idag hade vi ju en hel del att "rensa upp". Allt var mer eller mindre bara intryckt där det fanns en yta över, så det var rena rama hinderbanan här hemma hos oss. Utan några lampor uppsatta igår kväll hade vi ju inte precis överflödigt mycket ljus kan vi ju säga. Jisses. Att ta sig från badrummet till sängen var i sig en utmaning med livet som insats! Puh! Det är fortfarande "familjen Kaos-stämpel" på oss, men nu bööörjar det likna något. (Detta trots att jag började dagen med incidenter som att vända upp-och-ner på burkar med te i lösform.. På ett smutsigt golv. Fantastiskt duktigt av mig!) Haha! :)
 
Håll nu tummarna för att vår kära snickare, målare samt golvläggare dyker upp nu i veckan är ni snälla! (Har vi riktig tur tittar även elektrikern förbi en sväng också. Det vore ju bara för bra.) Nu är jag åtminstone på bättre humör. :) Det känns bara bättre och bättre för var dag som går. Skönt det! Nivån låg ju ganska lågt från början om vi säger så, men nu är det allt en glad Hanna som trallar runt här bland lådor, dammråttor och annat bös..

Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0