Att planera för framtiden

Ja, nu tror ni kanske att det kommer ett tokseriöst inlägg om bebis eller något i stil med det. För jodå, visst får jag en hel del frågor om sådant. Men icke - detta har att göra med något helt annat. Egentligen blir det ett ganska intetsägande och alldeles för hemlighetsfullt inlägg, men jag måste få bubbla av mig lite. Jag har nämligen en idé. Mer än en idé faktiskt, jag skulle nästan dra mig så långt som till att kalla det en preliminär plan. Åh. Spännande? Yeah, tell me about it. Jag är så ivrig att jag knappt kan sitta stilla.
 
Okej, är ni beredda? Här kommer den aningen kryptiska beskrivningen av min plan. Utveckling och företag. Jo, ni förstår, jag har planer på att faktiskt kasta mig in i en för mig helt ny värld. Lära mig något nytt. En mer korrekt beskrivning vore kanske att säga att jag tänkt kasta mig ut för ett (lagom djupt) stup och därefter hoppas på att landa i en ny värld - det är ju svårt att på förhand veta vart man hamnar. Det låter galet, jag vet. Det känns helt galet. Och samtidigt känns det extremt roligt. Hela grejen skulle innebära enormt mycket arbete under väldigt lång tid, men tanken är att börja lite smått nu i början av sommaren. Jag kommer antagligen slita mitt hår och gråta i ren frustration minst halva sommaren, men jädrans vad pepp jag är - en utmaning som heter duga.
 
 
Nåja, vi får se hur långt jag kommer. Jag kanske inser att det är crazy-galenskap jag ger mig in på och i så fall hoppas jag att inte den envisa delen av min hjärna hunnit ta över helt. Att jag på ett hyfsat smärtfritt sätt kan erkänna för mig själv att det var lite väl djupt vatten att ge sig ut på. Fast, om vi ska vara realistiska och helt ärliga så tycker jag lite för bra om denna typen av personliga utmaningar för att ge upp bara sådär. Det kan ju gå. Och då är det definitivt värt det. 
 
Frågor på det? Nä. Skoja bara, ni kommer ändå inte få några fler svar för stunden. Let the planning begin! Ni är varmt välkomna att hänga med på denna mystiska och eventuellt verkliga resa. Om tåget väl lämnar perrongen så kan ni ge er den på att jag inte kommer kunna hålla slutdestinationen hemlig längre. Tills dess gäller det gamla goda - den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Kommentarer

Sofie

Postat 2013-04-17 14:36:42
Blogg: http://www.highvoltage.blogg.se

Oj, va spännande de låter! Modigt gjort :) Hoppas allt går bra, och ser fram emot att följa resan på bloggen sen då ;)

Clara

Postat 2013-04-17 23:51:02
Blogg: http://clararingqvist.blogg.se

Så spännande det låter!

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0