När olyckan är framme

Att åka kollektivtrafik när man bor 15 minuter från centrala Göteborg känns ganska givet - ja såvida man inte är en riktig hurtbulle och tar cykeln då såklart. Ni kan nog själva lista ut att jag inte placerar mig själv i "hurtbulle-kategorin". Tyvärr. Men buss, ja det är smidigt och man slipper tänka så mycket. Skönt! Dock har det såklart sina baksidor. Att slippa leta parkeringsplats är trevligt, men att bära 50 matkassar på bussen.. Not so much. Likaså att åka med en smockfull buss - jag kunde blivit knäpp för mindre om vi säger så.
 
Ja. Ibland händer dessutom saker som man inte riktigt planerat för. Oftast när det handlar om just de där smockfulla bussarna. En kraftig inbromsning och man har 4 främlingar i knäet. Eh ja. Eller som senast, då en unge bestämde sig för att det var en bra idé att slå mannens mobiltelefon ur hans hand. Ja okej, barnet gjorde det ju inte med flit så det var ju en olycka. Men ändå. Sådär lagom kul att springa genom halva stan och in i femtio olika telefonaffärer bara för leta upp någon som har en vettig prislapp på lagning av en totalsprucken (men ändå fastlimmad) skärm. Frun här är inte alltför happy att bli meddragen, men vad gör man inte för att få en glad man!?
 
Så budskapet med detta meddelande är att det inte alltid blir som man planerar och håll för jösse namn hårt i mobilen när du står på bussen! För vår del så får vi nog se om det faktiskt blir någon lagning. Ja, mannen min skulle då inte tacka nej till en ny telefon precis. (Han är lite av en nörd när det kommer till ungefär allt som rör teknik.) Och ja, ska det ändå kosta skjortan att laga telefonskrället kanske det lika gärna får bli en vända till Phonehouse - vi lär komma därifrån med en aningen tunnare plånbok, men med en barnsligt lycklig man och hans nya Nokia-bästis. Det är det kanske värt.

Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0