Bröllopsresan i filmatiserad version

Alltså ni förstår inte hur mycket jag garvat åt våra filmer från bröllopsresan. Inte för att de är speciellt roliga (mer än för oss själva, ur "minnesaspekten"). Vissa må vara aningen spårade, ja till den grad att ingen någonsin kommer få se dem med tillhörande ljud, men över lag så är de ganska "normala". Ja och då undrar ni såklart vad som fått oss att skratta åt dem. Jo. Såhär i efterhand kan vi konstatera att ungefär 70% av filmerna går ut på att någon av oss står och fotograferar. Haha! Ni som hängt med minns kanske första inlägget om bröllopsresan, då jag berättade att vi för det mesta glömde ta kort och de vi faktiskt har är nästan uteslutande på när vi äter mat. Jag ändrar det nu till "vi glömde ta kort, och när vi kom på det fotade vi mat eller kyrkor".
 
Så, för att sammanfatta. Om bara man tittar på våra bilder och filmer från resan skulle man tro att det enda vi gjorde var att äta och fotografera kyrkor, ja och givetvis filma när vi gjorde det. Haha! Så fort vi gjorde något roligt (som att inte äta, titta på 100 kyrkor eller åka bil) glömde vi helt bort alla kameror. Men what the heck, nu hann vi uppleva desto mer på plats. Så här kan ju den nyfikne ta en kik på när vi fotograferar Italiens alla kyrkor eller äter. Enjoy!
 

Kommentarer

Junitjej

Postat 2013-03-03 16:06:12
Blogg: http://www.junitjejen.se

Trevlig film!

Svar till Hanna: Ja, fredagen är den bästa dagen på hela veckan. Ja, eleverna är mysiga vilken dag som helst på veckan.

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0