Nya vindar

Det blåser nya vindar här inne. Jag bloggar, som ni redan vet, numera på www.fruedholm.se som är flyttat till WordPress (därför tog jag tillbaka mitt gamla namn hos blogg.se). 
 
Häng med, för här inne ska du inte hålla till ensam! ;) 

Älskade oktober

 
Denna höst är verkligen helt magisk! Vädret har varit sådär fantastiskt fint nästan varje dag, jag har hunnit med massor av roligt jobb och helgerna är fullproppade med skojigheter i form av olika mässor, höstbal, familjeträffar, showmiddag och kompismiddagar. Helt, helt magiskt. Dessutom har vi nu de roligaste vinterplaner man kan tänka sig inbokade! En veckas skidåkning i Alperna tillsammans med ett gäng vänner.. Huuur crazy är inte det? Va, va!? Jag säger ju det! Helt galet och hur rackarns roligt som helst. Samtidigt är det mycket att hinna med, speciellt när det nu vankas tentatider, och ibland blir det lite för mycket med allt jobb, all skola och alla projekt på samma gång. Det är då min andra halva rycker in och räddar situationen. En bukett blommor för att jag “är så fantastisk” och en spontan date night när den behövs som mest. Helt enkelt egentid när den är som bäst. Bara vi två. En kväll med skrattkramp, god mat och väldigt många pussar. Sådant som får mitt hjärta att fladdra iväg lite extra och stressrynkorna i pannan att spårlöst försvinna. Det är precis vad som behövs för att minnas vad som är viktigt och få livet på rätt kurs igen.
 
Men som sagt. Den här hösten alltså. Den är svår att inte älska.

En vecka som lektant

Detta kommer vara mitt liv under dryga veckan nu framöver - lek. Eller ja, givetvis är allt det där andra som inte är lika roligt som lekandet men ändå ingår i "barnvaktsrollen" också en del av veckan. Nu packar jag min väska och blir bortaboende i några dagar och det känns som att detta kan bli ytterst spännande.. Liksom jobbigt och krävande.
 
 
Jag ser framför mig en hel del tid med "paket-leken" (en favorit) och hennes "rooosa ellefoon" (en annan favorit). Jag tänker mig även några besök till olika lekplatser, en tur till Slottsskogen och alla djur där samt något eventuellt besök till lekland om vädret kämpar mot mina utomhus-planer. Om jag sedan tror att det kommer bli som jag tänker mig och att allt ska flyta på? Definitivt inte. Detta blir en lång vecka, och på samma gången en rolig sådan.
 
Ni kan väl vara gulliga och slänga iväg något fint, peppande litet meddelande ifall jag verkar stendöd i mitten på nästa vecka. Alla uppmuntande ord mottages tacksamt! Tänk på att det kan handla om min överlevnad.. Men känn ingen press nej. Lev lugnt!

Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0