Gissa vad jag gjorde idag?

I fredags hade jag teoriskrivningen för körkortet, och klarade det.. Woho! Vad som är ännu mer "woho" är att jag även klarade uppkörningen idag. :) Såå skönt! Nu har jag körkort och slipper tänka mer på den delen.. Så himla glad att jag inte behövde göra om någon del heller. Lycka och lättnad! :) Tack alla underbara och gulliga människor som peppat mig. Nu är åtminstone min dag räddad. ;) Haha. (Synd bara att jag kommer bli tvingad att köra i fortsättningen. Usch! Jag som avskyr att köra bil, haha. Helt fel person för att ha körkort. :P)

I övrigt är väl inte livet så värst party om vi säger så. Världen gick inte under i lördags, men efter allt som hänt i helgen så känns vardagen ganska jobbig faktiskt. Det är svårt att inte beröras när två unga killar omkommer i en sådan olycka. Jag mår själv illa av att tänka på hur anhöriga och vänner mår.. Så fruktansvärt att få gå igenom något sådant! Livet är så himla orättvist! Vila i frid pojkar, hela Skövde (och ännu fler) tänker på er..

4 månader med guldring

4 månader som fästman och fästmö. ♥ Du är det bästa som har hänt mig! Kärlek.

Gulliga, underbara grannar ♥

Yes, sådana har vi allt här hos oss. Gulliga, söta människor som ställer upp i ur och skur. :) Är inte det helt underbart? Jag blir så glad! :)

Raraste Anna är helt inne på detta med min student. Haha. Så söt! ♥ Beställer specialgjorda studenttårtor, bakar EGNA tårtor och familjen tar dessutom ledigt för att kunna vara med och fira min student, vara med vid utspringet och liknande. Hur glad blir man inte av sådana människor eller? :D Hur många har grannar som är så gulliga liksom? ;)

Tack tack tack! Jag blir huuuur glad som helst av att höra från mamma hur mycket du ställer upp Anna! Utan dig hade mina föräldrar antagligen ännu inte fått tummen ur, och det är tveksam om jag ens hade fått något firande alls här hemma. Haha. (Jag vet att du läser detta...) Så tack tusen gånger om! :) Det uppskattas verkligen! Vi ses om 23(?) dagar! :D KRAMAR I MÄNGDER!

Mys med världens bästa fästman ♥

Älsklingen köpte ny mobil (jag fick den "gamla"), så naturligtvis behövde kameran testas. ;)

Eurovision, kladdkaka och helgmys med älsklingen.Myspys och "hemma-röstningsystem" för ESC. På tal om det så förstår jag inte hur vi kunde komma trea med en så usel låt. Jaja, antar att resten inte höll speciellt hög standard heller. ^^ Det roligaste hade naturligtvis varit OM vi faktiskt hade vunnit med jordens sämsta låt. Haha. :P Pinsamt! (Nästan lika pinsamt som det faktum att vi gav Irland 12 poäng. FY på Sverige. Jättedålig låt och inte ens motiverat genom "kompisröst"! Haha.)

Tävla om pusselpall från Bonde of Sweden

Jag tävlar hos MammaMima och kan vinna en valfri pall från Bonde of Sweden värd 1220:-

Ta chansen och vinn en av dessa supermysiga pallar. Det finns en mängd olika fina motiv! En pall kan ju aldrig skada, inte sant? ^^ Tävlingen avslutas den 19:e maj kl. 00:00. Det finns ingen anledning för dig att INTE vara med. ;) Titta in hos MammaMima och kika runt, vem kan motstå den tävlingen? Kom igen nu gott folk! :D

Vår Ruset, Örebro 2011

Taggade tjejer inför loppet. Bananen i högsta hugg!
Trött och nöjd mor och dotter.

Stretching och picknick efter loppet. ^^ Mums!
(För er som inte vet hur man stretchar är det bara att kontakta Linda, hon har stenkoll! ;P)
"Picknick-klubben!"

Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0