Dr. Sun Yat-sen's Mausoleum (Nanjing)

Idag besökte vi Dr. Sun Yat-sen's Mausoleum, eller ja vi gick inte de guidade turerna utan tog oss fram på egen hand. Det var faktiskt väldigt roligt att ha sett. Alla olika statyer, muren och den helt underbara "trädgården" runt hela området. Naturligtvis hade vi vårt personliga proffs Mandy med oss, som kunde hjälpa oss med det mesta och som förhöjde stämningen. Supertrevligt! :)


Om någon funderat över våra fånigheter med händerna på vissa bilder kan jag förklara att det är pga. kineserna. Haha. Här i Kina gör människor så på de allra flesta bilderna. (T.o.m. restaurangkedjeägaren, från Hot Pot-restaurangen, gjorde så på korten vi tog. Haha.) Så där har ni er förklaring! Vi är kinesiska! ;)

Jag och Saga har nu dessutom "ridit" på en 1000 år gammal häst. (Se bild ovan.) Det är definitivt inte alla som har! ^^ Haha.


Ikväll ska vi äta ute, med Mandy och hennes man, och sedan ska vi lägga oss i en sovvagn på ett tåg till Huangshan. Hoppas att allt löser sig och att resan går som på räls! ;)

Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0