Kinesiska djurvänner?

Kineserna är verkligen allt annat än djurvänner! Hjälp! Det är verkligen hemskt! Usch! Mandy berättade igår att hon för ett tag sedan hade läst i en tidning om en fruktansvärd sak. Hon sa att tjejer och kvinnor (mestadels tjocka), hade fått betalt för att sätta sig på kaninungar! (Fattiga tjejer hade varit väldigt angelägna om att få vara med på detta, då de såg en chans att tjäna pengar. Herregud!) Sedan hade man filmat detta och sålt det som underhållning. HALLÅ!? Jag menar, vad är det för sjukt påhitt! Vem skulle ens komma på tanken..? Det är ju fruktansvärt! Mer än fruktansvärt!

De ser djur som mekaniska ting, och har inte alls samma syn på saken som vi har. Djur har (uppenbarligen) en helt annan betydelse i västvärlden än här i Kina. Hur som helst kan jag verkligen inte förstå hur människor kan göra så. Inte under några förutsättningar! Stackars små (och stora) djur! (Tur att det finns undantag, även här!)

Denna lilla ödlan, vid Dr. Sun Yat-sen's Mausoleum, blev jagad och höll på att bli ihjältrampad av en man!
Stackars liten! Måste blivit hur rädd som helst.. (Mannen slutade som tur var jaga ödlan efter ett tag. Jag vet inte om det berodde på att jag ropade åt honom att sluta eller för att han tröttnade. Antagligen det sistnämnda, han kunde troligtvis inte ens engelska.)

Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0