Nattåg (Huangshan)

I natt spenderade vi natten med att skumpa runt på ett tåg från Nanjing till Huangshan. Det gäller verkligen att göra sig den plats man önskar och hålla god min, för utrymme fanns det allt annat än gott om. :P Jaja, hur som helst klarade vi oss bra, kom av tåget på rätt ställe och ligger nu på "hotellet" och vilar upp oss inför dagen.

Vi bor på ett college och än så länge verkar allt toppen. (Jag har t.o.m. internet, så jag kan både uppdatera bloggen och hålla kontakt med familjen och Daniel. Perfekt!) Här kan vi dessutom prata med många olika studenter, vilket kan bli riktigt skoj! :) Vi är faktiskt mer uttittade här än vad vi var inne i Nanjing så, uppenbarligen väcker vi västerlänningar intresse och nyfikenhet. (Dock är det nog till viss del för att vi ser "lustiga och lite fula" ut i deras ögon. Stora näsor och klumpiga! :P Sagas hår är dessutom väldigt facinerande. När Mandy översatte vissa samtal åt oss så var det i stil med "hmm, är det där en familj tror ni? Jo, det är det nog.. Men den rödhåriga tjejen, undra hur hon är med i det hela. Hon är inte alls lik de andra.." osv. Så kan det vara.)

Bilder från nattens "sovrum". Haha. Syns inte riktigt hur litet det verkligen var, men ni får tänka er ett så minimalt utrymme som möjligt för fyra personer. ^^

Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0