Snabb uppdatering

(Jag hoppas verkligen att detta inlägg publiceras nu. Både facebook och min blogg är blockerade här nere, så jag kan själv inte kolla upp saken. Haha.)

Vi har nu, efter mycket om och men kommit fram till vårt lilla hotell i Nanjing. Flygresan var inte ens i närheten av trevlig. Usch! När vi kom till Arlanda (igår) fick vi veta att vårt flyg till Moskva blivit inställt. Vi blev ombokade till en tidigare flight, och fick stressa som tusan. När vi skulle checka in visade det sig att vi inte ens fanns med i registret. Haha. Så efter ännu lite mer krångel kom vi på ett flyg kl. 16.15 (från början skulle vi åkt med ett tåg 13.15).

När vi kom till Moskva, efter två timmars flygning, löste sig det mesta relativt smärtfritt. Vi hann med det flyg som var tänkt från början, tack vare att vi hade så god marginal från start. :) Himla tur! Det som var mindre tur var att vi fick platser bokade SIST, vilket medförde att vi fick sitta i mitten av mittenraden. PUH! Sämsta platserna ever. 8 timmar i usla säten på sämsta platsen var ingen höjdare. Flygplansmaten var inget som föll mig i smaken om vi säger så.. "Lite" illamående kom som ett brev på posten. Haha. Jaja.. Så kan det gå. Jag lyckades åtminstone sova en del av tiden, om än väldigt dåligt.

I övrigt har allt löst sig toppen. Vi har fått världens bästa hjälp av några bekanta här nere, och de pysslar om oss mer än väl. Haha. Gulliga, underbara människor! :) Så ikväll har vi blivit hembjudna på middag, och jag ska tydligen få prova på att laga någon kinesiskt maträtt. Spännande. Undra om det ens kommer gå att äta. :P Haha. (Saga meddelar att vi ska laga sådana där vita, rund "bollar" som finns med i Kung Fu Panda. Så nu vet ni! ^^)


Kom ihåg till nästa gång: Hotellsängarna här är INTE vad man längtar efter när man är trött och har flugit långt! De är stenhårda! Hujah! Stengolvet är MJUKT i förhållande till sängarna. Fråga efter mjuka hotellsängar om du vill vara säker! :P Haha.

Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0