Drinkar i solnedgången (Grekland, Kreta)

Vi har det fortfarande bra här nere. Vi solar, badar, äter, dricker drinkar, myser i stan, äter lite till, läser, äter ännu mer.. Ja, vi har det inte precis kämpigt. Någon gång måste man ju slappa till det på riktigt också, inte sant. Dessutom har det nog aldrig varit så underhållande att sola som det är nu; solning innebär mycket tid att granska människorna här. Jag har aldrig sett så många facinerande korkade personer på ett och samma ställe. Hur tänker dessa människor? 25-åriga britter som ligger VARJE dag, HELA dagarna, och steker i solen. Flyttar bort från skuggan. De ser ut som fläckiga kräftor. Bokstavligen. Det har inte ens fått en antydan till brun hudfärg, det blir bara rödare. Smartskaft! Dessutom har vi under några dagars beräkningar kommit fram till att dessa två töser snittar 3-4 Tequila Sunrise VARDERA i halvtimmen. Hela dagarna. Hur hur hur?

Sedan har vi några som ser ut som ett Italienskt maffiapar som försöker spela in en p-rulle på stranden. Pinsamt pinsamt! Dessutom är deras föräldrar också här. Ännu mer pinsamt! Det blir bara värre för var gång vi ser dem, men oj så många skratt vi får oss. Haha! Facinerande människor som sagt.

Jag har blivit bättre på att ta med kameran, men Ida låter mig inte lägga upp bilder som inte råkar vara till "allas vår fördel". Mycket märkligt! ;) Jaja, ni får nöja er med det lilla. Det är bättre än inget.



Kommentarer

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0