"Pappskallar och andra återvinningsnissar" (Huangshan)

Kinas gator är mer eller mindre fulla med människor på cyklar som samlar in saker för återvinning. Helt galet vilka megalass de kommer farandes med. En livsfara för allt och alla, men vad gör väl det? ^^ Allt är farligt i Kina. Haha. Jag är hur som helst extremt imponerad över hur de lyckas cykla och ta sig framåt samtidigt som de balanserar lasten på flaket! Det måste vara ett himla slit!

Det finns människor som kommer med enorma lass av papperssaker och kartong, och Saga sa här om dagen att "vi måste ju ta en bild på en sådan där pappskalle också!", därav namnet i rubriken. ;) Haha.

Sammanfattningsvis vill jag bara säga "kämpa på alla små miljökämpar från Kina, jag tror på er! Ni gör en stark insats för vårt fina lilla jordklot!"

Kommentarer

Daniel

Postat 2011-04-20 20:48:43

Haha, vi borde ha fler sådana här i Sverige faktiskt! Visserligen har vi duktiga uteliggare som iaf tar hand om våra pantburkar; det tackar vi för :PÄlskar dig babe! <3

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0