Studentfirande i Skövde

Som tidigare nämts tog min svägerska studenten förra onsdagen och med facit i hand pusslade vi ihop dagen väldigt bra tycker jag. 1-0 till fru planeringsfreak!
 

Vi (stolta familjen) fick vara en del av förmiddagens avsutningscermoni vilket var himla mysigt, det kändes så familjärt! Ja sedan var det väl ett måttligt trevligt uppvaknande jag fick där när jag insåg att jag nog börjar bli gammal som gnäller värre än tant Agda 90 år: "Aj aj aaaj.. Måste de låta så mycket? Aaj! Kan de inte lugna ner sig med visselpiporna just? Mina öööron.." Jag menar. Hallå. En klunga ihopbuntade ungdomar, höga på studentglädje. Vad hade jag väntat mig? Hur som haver så överlevde mina "stackars öron" och mellan visselpiporna fick vi höra väldigt fina framträdanden av de som läser första och andra året. Glatt överraskad måste jag säga att jag blev!
 
Mamma björn, pappa björn, storebror teddy och lilla Guldlock fick glatt ställa upp sig för ett kort där efter utspringet. Ingen undkommer Hanna-superfotograf! Inte ens den familjen, som aldrig lyckas vara tysta och se normala ut samtidigt när kameran väl kommer fram. Helt hopplösa! Detta var undantaget som bekräftar regeln.
 
Glada miner för hela slanten! Fast där någonstans började mina tentanerver smyga sig på och jag fick springa till tåget. Himla tråkigt att missa kortegen, men vad gör man inte för sina betyg..
 
.. Jag skyndade som en tok tillbaka från Göteborg igen (efter tentan), övertygad om att jag missat hela kalaset och att all god mat skulle vara slut. Ni kan ju tro att jag blev glad när det både fanns folk och mat kvar till mig! Studenten själv hade till och med sparat så jag skulle få vara med på en liiiten del av presentöppningen - bästa! Och hör på den här. Jag fick en, citerat ur barnamun, "super-mega-gose-krrraaaaam" av Daniels ena kusinbarn när jag kom in. Det ni, försök klå det om ni kan!
 
Ja sedan intog jag, i vanlig ordning, rollen som lektant bland Daniels kusiner. Yepp. Jag är liksom släktens lilla hackkyckling tror jag dessutom, så går en på mig kommer resten och sedan ser huset ut (samt låter) som en hel hönsgård. "En för alla".. Nä jag skoja bara, här kör vi "alla PÅ en"! Sen hör ju till saken att Daniels näst äldsta kusin (som för övrigt har ganska exakt lika många somrar som jag på nacken) brukar vara delaktig i projekten "alla på Hanna". Han håller medan de små kittlas. Mycket moget! Och schysst! Han är såklart alltid extremt poppis att teama ihop sig med. Konstigt liksom..
 
Fast detta med att vara poppis-lektant.. Det har sin charm det också. Ta som på vårt bröllop tillexempel, då förvandlades mitt klänningssläp till världens bästa gömställe för mini och han skrattade så han tjöt medan han följde mig runt i festlokalerna. Aldrig ensam, och det tycker jag är fint! Vad som kanske kan ses som mindre fint är småkusinernas uppfattning om min kroppsform.
 
- Hanna, är du graviiiiid?
- Eh, nää.. *lätt tveksam* Ser det ut så menar du..?
- *Går fram och stirrar på min mage* Jaaa-aa, det gör det!
 
Ja men okeej? Tack för den schyrro! Beach 2013 känns genast extremt långt borta. Men studentfesten i sig blev himla lyckad, trots en liten ordväxling som vi gärna kan glömma. En dag för oss alla att minnas tror jag bestämt!

Kommentarer

Cissi

Postat 2013-06-12 13:57:10
Blogg: http://nastanperfekt.blogg.se

Härligt! Lönar sig att vara ett planeringsfreak ;)

Svar: Ja det gör visst det! :)
Hanna

Ella Stork

Postat 2013-06-13 11:33:28
Blogg: http://ellastork.blogg.se/

Otroligt fin blogg! Hoppas du får en fin dag. kram!

Svar: Tack snälla! :) Kram!
Hanna

Amanda

Postat 2013-06-13 12:21:36
Blogg: http://aochmflyttarin.blogg.se

Mindre roligt att få frågan om man är gravid när man verkligen inte är det. Förstår dock inte var den lille bebisen skulle varit för någon mage har du ju inte!:-)
Kram!

Svar: Jo att vara gravid är ju bland det vackraste jag vet, men det är inte ens i närheten av skoj att se gravid ut om man inte är det. Åh, det tar jag väldigt positivt - tack! ;) Kram!
Hanna

» All reklam och spam raderas omedelbart!

» Alla foton på bloggen är tagna utav mig om inget annat anges. Det är absolut förbjudet att ta dessa bilder utan tillstånd!
© COPYRIGHT Hanna Edholm

» Var trevlig! Behandla andra som du själv önskar bli behandlad.


Kommentera inlägget här:

» Namn
» Mail (publiceras ej)
» Blogg

» Kommentar

Trackback
Hanna!
Personligt
Personligt bloggar
Personligt
RSS 2.0